MagentAAdvies denkt met u mee, zowel financieel als sociaal
MagentAAdvies heeft brede administratieve en fiscale kennis plus een netwerk aan externe specialisten zoals accountants, fiscalisten en pensioendeskundigen en een notaris. Wij werken voor bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB), zoals eenmansbedrijven, zelfstandigen zonder personeel (ZZP-ers), personenvennootschappen, stichtingen en besloten vennootschappen (BV’s).

MagentAAdvies maakt administratieve dienstverlening betaalbaar.
MagentAAdvies werkt op basis van duidelijke afspraken. Wij zijn er voor uw financiƫle vragen. Een persoonlijke benadering is daarbij essentieel. U krijgt vooraf een duidelijke offerte zodat er geen onaangename verrassingen ontstaan. Extra te maken kosten als gevolg van eventueel meerwerk gaan altijd in overleg. Als u belt met een vraag betekent dat niet direct een extra factuur.

MagentAAdvies heeft aandacht voor de mens achter de cijfers
MagentAAdvies is niet alleen een administratiekantoor. Wij zijn betrokken bij onze klanten. Het is belangrijk te weten wat er in uw bedrijf en uw directe omgeving speelt. Zo kunnen we een passend advies geven over uw financiƫn op basis van uw totale situatie.

Close Menu